Felicitari Pentru Decizia Ta De A Invata Limba Germana!

Da! Va rog sa imi trimiti urgent unu din cele 350 37 cursuri disponibile din pachetul "Invata Germana Simplu, Eficient si Rapid" la pretul de doar 38 RON (cu TVA)...

Inteleg ca voi primi un curs Audio de Limba Germana, care contine inregistrari audio in format MP3, si peste 280 de minute de inregistrari.

Stiu ca produsul este garantat 90 de zile, timp in care daca nu sunt multumit de calitatea produsului, imi primesc banii inapoi, astfel va contactez, va returnez produsul si voi primi contravaloarea cursului "Invata Germana Simplu, Eficient si Rapid" in maxim 30 de zile lucratoare de la inapoiere.


Completeaza formularul de mai jos pentru a intra in posesia
Cursului "Invata Germana Simplu, Eficient si Rapid"


Nume si Prenume:
Adresa:
Oras:
Judet:
Telefon:
E-Mail:
pretul cursului "Invata Germana Simplu, Eficient si Rapid" este de 38 RON
+ taxa de transport 17 RON (TVA inclus)Daca ne-ai urmarit pana aici, inseamna ca esti interesat intr-adevar de cursul “Invata Germana Simplu, Eficient si Distractiv. Comanda cursul germana audio si vei ramane placut impresionat de metodele complexe de predare, de promptitudinea profesorului tau (ghidul audio!) la care vei apela acasa, ori de cate ori vei avea placerea de a invata si aprofunda limba germana.

Aceasta abordare unica a cursului, te va incuraja sa perseverezi atat la serviciu, cat si in viata cotidiana.

Oricine poate! Daca esti inarmat cu o doza de optimism, rabdare, determinare, sete de cuvinte, perseverenta, curaj, personalitate adecvata, TU vei reusi!

Ghidul va ajunge in aproximativ 1-3 zile lucratoare. Pentru intrebari nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0763 / 021 - 262 sau la adresa de email*Discalimer: Acest curs audio se doreste a fi indrumatorul tau pas cu pas catre invatarea limbii germane. Nu trebuie sa ai cunostinte in domeniu pentru a parcurge informatiile din cursul "Invata Germana Simplu, Eficient si Distractiv". Insa nu iti putem garanta obtinerea anumitor rezultate, rezultatele sunt diferite de la o persoana la alta in functie de mai multi factori precum timpul acordat pentru invatarea limbii germane, capacitatea de asimilare, capacitatea de concentrare, etc.